назад

Працівники Третього одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги прийняли участь у засіданні Опікунської ради Суворовського району м. Одеси

01 жовтня 2015 року директор Третього одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Алла Лавренюк та начальник відділу по взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Наталя Павлова прийняли участь у засіданні  Опікунської ради Суворовського району м. Одеси

У засіданні ради були також присутні представники: Служби у справах дітей Суворовської районної адміністрації м. Одеси, Будинку дитини №3 «Сонечко», Міської дитячої поліклініки №2, Відділу житлово-комунального господарства та будівництва Суворовської районної адміністрації, Управління соціального захисту населення в Суворовському районі Департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради, КУ “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Суворовського районну м. Одеси”, Відділу соціальної роботи Одеського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Громадської організації «Асоціація жінок Суворовського районну», Об’єднання багатодітних сімей Суворовського району м. Одеси.

Перед початком засідання було висвітлено питання діяльності системи безоплатної вторинної правової допомоги, Презентовано роботу Третього одеського місцевого центру безоплатної вторинної правової допомоги, звернуто увагу на положення Закону України “Про безоплатну правову допомогу” в частині її надання соціально незахищеним верствам населення у цивільних та адміністративних справах, а також акцентовано увагу присутніх на важливості співпраці суб’єктів первинної та вторинної правової допомоги, з метою забезпечення прав усіх громадян на рівний доступ до правосуддя та взаємодії з вказаних питань із органами державної влади та місцевого самоврядування.

Присутні прийняли до уваги інформацію, висловили свою готовність до співпраці із місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги в частині забезпечення конституційних прав громадян.

Із закінченням заходу присутнім передано інформаційні листівки системи безоплатної вторинної правової допомоги та друковані матеріали з інформацією про послуги, які надає Третій одеський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, контактною інформацією для розміщення з метою відповідного інформування населення.