назад

Правничий хаб для параюристів системи безоплатної правової допомоги продовжує свою роботу у Миколаєві

Про нюанси роботи юриста в сфері адміністративного права та практичні аспекти виконання судових рішень  говорили учасники  безкоштовного навчального курсу “Правничий хаб для параюристів системи БПД Миколаївщини”, що вчергове відбувся за ініціативи Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області.

Варто відзначити, що це вже дев’яте заняття безкоштовного навчального курсу “Правничий хаб для параюристів системи БПД Миколаївщини”, кожне з яких дійсно спрямоване на реальне збільшення багажу знань учасників, – наголосила, відкриваючи захід, директорка Регіонального центру Наталія Гнатуша.

Серед спікерів – начальник Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області Роман Возняк та адвокатка, яка співпрацює з Регіональним центром Ірина Вдовиченко.

Під час занять учасники мають можливість поспілкуватися з фахівцями в різних галузях права, отримати корисні практичні поради та ознайомитись із цікавими кейсами від успішних правників.

Вже незабаром анонсуємо черговий етап навчань. Слідкуйте за новинами на нашій сторінці та долучайтесь до спільноти параюристів системи БПД Миколаївщини!