назад

Представники системи БВПД взяли участь у відборі тренерів для нової поліції Черкащини

newpolice200x13513 листопада 2015 року в м. Черкаси в Черкаському інституті пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля відбувся відбір тренерів для нової поліції. До складу комісії входили представники системи МВС, адвокати, психологи та представники недержавних громадських організацій.

Робота в комісії проходила у формі співбесід з претендентами, в ході яких останні повинні були показати та підтвердити свої теоретичні знання та практичні навички в обраних ними дисциплінах.

Слід зазначити, що одночасно працювало 4 комісії. До роботи в одній з них, що розглядала претендентів в тренери з дисциплін юридичного блоку, в якості експерта було залучено начальника відділу забезпечення якості надання безоплатної правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Черкаській області — Бакатуро Романа Михайловича.

Більшість претендентів показали гідний рівень знань та професійних навичок.

Претенденти, що успішно пройшли співбесіду, візьмуть участь у навчанні з методології викладання дисциплін, а вже потім приступлять до їх викладання новим поліцейським.