назад

Прес-конференція з нагоди відкриття Коростенського місцевого центру з надання БВПД

30 червня 2015 року о 10 годині в приміщенні Коростенської міської ради Житомирської області відбулося засідання круглого столу з нагоди відкриття Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Участь у прес-конференції прийняли:

  • В. о. директора Коростенського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Орлюк Сергій Антонович.
  • Керуючий справами Коростенської міської ради – Охримчук Андрій Валерійович.
  • Начальник юридичного відділу Коростенської міської ради Камінська Тетяна Анатоліївна.
  • Головний спеціаліст інформаційно-консультативного відділу Коростенської міської ради Гречко Ольга Петрівна.
  • Начальник управління УПСЗН виконавчого комітету Коростенської міської ради Єсін Ігор Володимирович.
  • Начальник юридичного відділу УПСЗН виконавчого комітету Коростенської міської ради Кутишенко Наталія Петрівна.
  • В.о. начальника Коростенського міськрайонного управління юстиції в Житомирській області Мостович Ростислав Леонідович.
  • Т.в.о. Голови Лугинської РДА Двуречинський Валерій Павлови.
  • Представники Лугинської РДА Житомирської області Старовойт Анастасія Юріївна та Слинчук Євген Олегович.
  • Голова Народицької РДА Пащук Віктор Васильович.
  • Голова Народицької районної ради Леончук Анатолій Олександрович.
  • Представники Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Яндюк Тетяна Василівна, Мельник Олександра Костянтинівна, Дякевич Софія Владиславівна.
  • Представники ЗМІ : Коростенського місцевого телебачення та радіомовлення.

Перед присутніми з виступив в.о. директора Коростенського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Сергій Орлюк та повідомив, учасників круглого столу про відкриття Коростенського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги з 01 липня 2015 року за адресою: місто Коростень, вулиця Сосновського, 28 –г, в приміщенні митниці.

Сергій Орлюк зазначив про необхідність налагодження співпраці та комунікацій з територіальними громадами міста Коростеня та Коростенського району, Лугинського району, Малинського району та міста, Народицького та Овруцького району та міста з питань надання правових послуг, направлених на захист прав соціально незахищених верств населення та забезпечення представництва їх інтересів в судах під час розгляду цивільних та адміністративних справах.

Керуючий справами Коростенської міської ради – Охримчук Андрій Валерійович зазначив про те, що дійсно багато громадян обмежені в доступі до правосуддя через відсутність коштів на оплату адвоката. З відкриттям місцевих центрів ситуація кардинально зміниться і всі незахищені категорії громадян зможуть мати вільний доступ до правосуддя та безоплатно користуватись правовою допомогою адвоката в цивільних та адміністративних справах.

Начальник юридичного відділу Коростенської міської ради Камінська Тетяна Анатоліївна запевнила присутніх у тому, що Коростенська міська рада буде сприяти співпраці з місцевим центром з надання безоплатної вторинної допомоги з питань взаємодії під час надання громадянам первинної та вторинної правової допомоги.

Сергій Орлюк запросив учасників круглого столу на відкриття Коростенського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги о 9-00 01 липня 2015 року за адресою: місто Коростень, вулиця Сосновського, 28 –г , в приміщенні митниці.

Переглянути програму заходу.

1

1

1

1

1