назад

Про медіацію та виборчі права громадян говорили з адвокатами які надають БВПД

З ініціативи Івано-Франківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги 20.06.2019 року проведено робочу зустріч з адвокатами, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги. 

Вітальним словом зустріч розпочав директор Віталій Стусяк, наголосивши на ефективності співпраці між Центром та адвокатами.
Наступним слово взяв Володимир Ковальчук, заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області, який акцентував увагу на реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», в частині питань виборчих прав під час проведення виборів до Верховної Ради України.

Серед доповідачів був сімейний медіатор Радислав Петрів , який довів до адвокатів інформацію про роботу «Центру медіації Кольпінга» в м.Івано-Франківську та поділився знаннями, вміннями та навичками вирішення конфліктних ситуацій.

Під час зустрічі також були обговорені питання, що стосувались розподілу справ між адвокатами системи, якості надання безоплатної вторинної правової допомоги, узгодження правової позиції із суб’єктом права на таку допомогу, оплати адвокатам за надані послуги.