назад
28.03.19

Про правову допомогу у захисті виборчих прав роз’яснить листівка

Про типові порушення виборчих прав та правову допомогу в їх захисті українцям роз’яснить інформаційна листівка «Захистіть свої виборчі права!». Листівка видана Координаційним центром з надання правової допомоги за підтримки українсько-канадського проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні».

 

«Листівка насамперед роз’яснює виборцям, як захистити свої виборчі права та не припуститися порушень. Також у ній ми наголошуємо, що 30 та 31 березня усі місцеві центри працюватимуть у черговому режимі. Тож у громадян є можливість отримати правову допомогу, аби реалізувати та захистити своє право вибору», – зазначив директор Координаційного центру з надання правової допомоги Олексій Бонюк.

Загальний наклад листівок становить 24 тисячі примірників, які доставлені до центрів з надання БВПД.

«Право обирати є одним із найважливіших та основоположних прав повнолітніх громадян України. Проект вже декілька років послідовно і системно працює разом з Координаційним центром з надання правової допомоги та системою надання безоплатної правової допомоги над тим, аби люди в Україні не тільки знали про свої права та вміли ними користуватися, а й знали як їх захищати, якщо така потреба виникає. Сподіваємося, що ці інформаційні листівки сприятимуть тому, аби голос кожного виборця в Україні був почутим», – переконана менеджерка проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» Оксана Кікоть.

Переглянути інші інформаційні матеріали системи БПД можна у розділі «Бібліотека».

bpd vybori bpd vybori2