назад

Продовжуємо проводити правопросвітницьку роботу та налагоджувати співпрацю з сільськими радами

Продовжуємо проводити правопросвітницьку роботу та налагоджувати співпрацю з сільськими радами
Сьогодні, працівницею Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області Ольгою Апанович проведено правопросвітницький захід у Пищиківській сільській раді Сквирського району Київської області.
Під час заходу працівників Пищиківської сільської ради поінформовано про систему безоплатної вторинної правової допомоги в України, порядок отримання безоплатної вторинної правової допомоги та надано контактні дані Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області.
Окремо звернули увагу, на місцеві центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги та розповіли про успішні справи працівників системи та адвокатів, що співпрацюють з центрами надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Також, розповсюджено інформаційні матеріали, зокрема буклети, брошури, блокноти, ручки з логотипом системи безоплатної вторинної правової допомоги.
По закінченню заходу проведено робочу зустріч із головою Пищиківської сільської ради Сквирського району Барчук Антоніною Степанівною щодо налагодження подальшої співпраці з системою безоплатної вторинної правової допомоги.