назад

Продовжуємо співпрацювати з патрульною поліцією м. Біла Церква та проводити правопросвітницькі заходи серед студентів

Учора, працівниця Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області Ольга Апанович разом із службовою особою патрульної поліції міста Біла Церква провели лекцію для студентів першого курсу факультету «Права та лінгвістики» Білоцерківського національного аграрного університету на тему: «Запобігання та протидія булінгу».
У ході заходу студентам розповіли про значення слова «булінг», ознайомили з його формами (фізичний, психологічний, економічний, сексуальний, кібербулінг), проінформували про відповідальність та міру покарання, яка настає, у разі вчинення особою булінгу, надали поради як справитися з цим явищем та обговорили правила уникнення всіх видів цькування.
Окрім того, усім присутнім для кращого сприйняття інформації продемонстрували відеоролик на тему: «Булінг під забороною».

Після завершення перегляду відеоролику фахівець Регіонального центру закликала студентів не боятись захищати свої права, небайдуже відноситись до випадків агресії проти своїх однолітків та одразу звертатись за допомогою до вчителів, дорослих, батьків, органів поліції та інших установ у випадку, коли їх тим чи іншим чином ображають або цькують.