назад

Проведені співбесіди із кандидатами на вакантні посади у центрах з надання правової допомоги

12274460 830735957024070 852220663835180786 n25-26 листопада 2015 року у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Херсонській області пройшли співбесіди із кандидатами на зайняття вакантних посад.

27 жовтня було опубліковане оголошення про проведення конкурсу на посаду заступника начальника відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації Регіонального центру, який має опікуватися сферою комунікації. До кінцевого строку прийняття заяв, який сплив 15 листопада, на участь у конкурсі надійшла лише одна заявка претендента.

25 листопада відбулася Skype-співбесіда із кандидатом. За результатами співбесіди комісією рекомендовано призначити кандидата на посаду головного спеціаліста відділу, за його згоди.

Наступного дня, 26 листопада, відбулася наступна Skype-співбесіда із кандидатом на посаду начальника відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги (інтегратор) Каховського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Олена СУШКО, яка вже працює в центрі на посаді начальника відділу попередньої роботи з клієнтами, успішно пройшла співбесіду і була рекомендована на посаду інтегратора.

Нагадаємо, конкурси проводяться Координаційним центром з надання правової допомоги та відкритою громадською платформою розвитку української системи безоплатної правової допомоги. Організаційне та методичне забезпечення проведення конкурсу здійснюють Всеукраїнська благодійна організація «Українська Фундація Правової Допомоги» та українсько-канадський проект «Доступна та якісна правова допомога в Україні».

{gallery}images/20151125-26-sobesedovaniya{/gallery}