назад

Проведення робочої зустрічі сільським головою та працівниками Талалаївської сільської ради

23 вересня в.о. начальника Христинівського бюро правової допомоги Уманського місцевого центру з надання БВПД Армен Маргарян та працівники Уманського місцевого центру з надання БВПД провели робочу зустріч із сільським головою та працівниками Талалаївської сільської ради Христинівського району.

Під час заходу присутніх було проінформовано про напрямки діяльності бюро правової допомоги. При цьому, акцент зроблено на вторинній правовій допомозі, суб’єктами отримання якої є малозабезпечені особи, інваліди, діти сироти, діти позбавленні батьківського піклування, інші категорії громадян. Також працівники Уманського МЦ роз’яснили, які документи необхідно подати для отримання безоплатної вторинної правової допомоги та процедури її надання.

Після зустрічі у приміщені сільської ради працював мобільний пункт консультування, де жителям села Талалаївка Христинівського району, були надані правові консультації та роз’яснення з приводу оформлення спадщини (як за заповітом, так і за законом), а також питання про підстави та порядок розірвання договору оренди земельної ділянки.