назад

Проведено зустріч з мешканцями м. Бурштин

IMG 20150915 101958Івано-Франківським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено зустріч з мешканцями м. Бурштин у ході якої було поінформовано про функціонування та підсумки роботи центру. Участь у заході взяли Володимир Ковальчук – в.о. директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області, Петро Курляк – Бурштинський міський голова, Віталій Стусяк – директор Івано-Франківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Максим Субота – інтегратор місцевого центру.

Із вступним словом до присутніх звернулись Володимир Ковальчук та Петро Куриляк які поінформували про загальні засади функціонування системи безоплатної правової допомоги в області та можливості для громадян щодо отримання правової допомоги не лише у кримінальних а й у адміністративних справах у зв’язку з відкриттям місцевого центру 1 липня поточного року. Також Володимир ковальчук поінформував про проведення в області восьмого конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги.

IMG 20150915 101930

Віталій Стусяк та Максим Субота розповіли присутнім про категорії громадян, які можуть звертатись до місцевого центру за безоплатною правовою допомогою, поінформували про співпрацю центру з громадськими організаціями та розповіли про правові громадські ініціативи, які діють в області. Також у ході зустрічі було запропоновано ініціативу щодо створення в м. Бурштин громадської приймальні при міській раді. Зазначена ініціатива знайшла підтримку міського голови, який пообіцяв розглянути таку пропозицію та винести її на рішення міської ради.

IMG 20150915 101923