назад
13.08.15

Проведено зустрічі директора Третього київського місцевого центру з представниками районних управлінь юстиції

foto 17 1300x975

13 серпня 2015 року директором Третього київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юрієм Рудих проведено узгоджувальні наради з Печерським та Голосіївським районними управліннями юстиції у м. Києві.  

 


Під час зустрічей обговорено механізми ефективної роботи системи безоплатної правової допомоги, забезпечення її доступності та якості; наголошено на необхідності розвитку партнерських відносин між суб’єктами її надання з метою забезпечення рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя; обговорено перспективи співпраці, визначено відповідальних за координацію співпраці між партнерами, досягнуто домовленостей щодо проведення спільних комунікативних заходів з питань надання безоплатної правової допомоги громадянам.

foto 10 1300x975 P 1300x975

Начальник Печерського районного управління юстиції у м. Києві Віктор Журавко наголосив на необхідності об’єднання зусиль та створення умов для взаємодії на принципах соціального партнерства, відкритості і прозорості, що забезпечить подальший розвиток системи безоплатної правової допомоги в Україні.

Досягнуті під час зустрічей домовленості закріплено угодами про співпрацю між Третім київським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Печерським та Голосіївським районними управліннями юстиції у м. Києві



 

Приєднуйтесь до офіційної сторінки Регіонального центру з надання БВПД у місті Києві у Facebook