назад

Рік роботи Котовського місцевого центру з надання БВПД: перспективи розвитку

kotovskMCПро перші підсумки діяльності центру, яка поширюється на територію півночі Одеської області – Ананьївського, Балтського, Кодимського, Красноокнянського, Котовського, Любашівського, Миколаївського, Савранського та Ширяївського районів, міст Балта та Котовськ – в інтерв’ю телеканалу «КЕТ» розповів глядачам директор Котовського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергій Мерзляков.

За його словами, першим етапом роботи було формування надійної, професійної команди спеціалістів, які готові до надання правової допомоги людям. Чималий відсоток успіху при цьому залежав і від підтримки партнерів – органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадських організацій.

Результатом об’єднаної тісної співпраці центру з провайдерами надання безоплатної правової допомоги стало створення в 9 районах 27 мобільних та 5 дистанційних пунктів консультування, на базі яких спеціалісти центру надають правові роз’яснення та консультації громадянам за місцем їх проживання, допомагають складати заяви, звернення.

Одним з найважливіших факторів роботи є завоювання довіри населення до центрів надання правової допомоги. Кількість звернень громадян до центру з кожним місяцем зростає. Більша частина людей отримали в центрі правові консультації та роз’яснення і не потребували вирішення їх питань в судовому порядку.

При виникненні проблем правового характеру звертайтеся за допомогою до кваліфікованих юристів у Котовському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який знаходиться за адресою: м. Подільськ, вул Соборна, 194 а, тел.: (04862) 3-07-34 з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 18.00 години. Кожного понеділка з 10.00 до 12.00 можна отримати правову інформацію за допомогою Skype-зв’язку: legalaid_kotovsk та телефоном гарячої лінії: (04862) 3-51-54.

Переглянути повне відео інтерв’ю директора Котовського місцевого центру С. Мерзлякова можна тут.