назад

Робоча група з управління системою якості продовжує роботу у Чигирині

24 10 14 qalyty3

23 та 24 жовтня у м. Чигирин, що на Черкащині, у резиденції Гетьмана Богдана Хмельницького проходить робоча зустріч менеджерів з якості центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги з метою обговорення підсумків перших місяців роботи системи управління якістю та подальшого її розвитку.

Сьогодні, 24 жовтня, учасники зустрічі детально обговорюватимуть зміни в оплаті послуг адвокатів, які запропоновані у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 17 вересня 2014 р. №465 «Питання оплати послуг та відшкодування витрат адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу» (набрала чинності 24.10.2014), та візьмуть участь у практичних заняттях щодо складання звітності у відповідності до наказу Міністерства юстиції  України від 16 жовтня 2014 р. №1702/5 «Про затвердження форми акта надання безоплатної вторинної правової допомоги та додатків до нього».

Також учасники робочої групи обговорять порядок денний регіональних круглих столів з якості та організаційних заходів з їх проведення, що заплановані до проведення впродовж листопада у регіонах України, та будуть організовані регіональними центрами БВПД. Менеджери з якості регіональних центрів визначать пріоритеті завдання в контексті упровадження системи якості надання безоплатної правової допомоги наступного року.

Участь у робочій зустрічі окрім фахівців з якості регіональних центрів БВПД беруть представники Координаційного центру, міжнародного фонду «Відродження», Американської асоціації юристів ABA ROLI, Української фундації правової допомоги, Канадського проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», адвокати.

У рамках робочої зустрічі її учасники відвідали визначні історичні та культурні місця Чигирина – колишньої гетьманської столиці часів Богдана Хмельницького – та його околиць.

Захід походить за підтримки міжнародного фонду «Відродження» та Української фундації правової допомоги.

Детальніше ознайомитись із програмою заходу можна тут.

24 10 14 qalyty4
 
24 10 14 qalyty3
 
24 10 14 qalyty2
 
24 10 14 qalyty1
 
23 25 10 14 quality Treining

Бажаємо усім учасникам продуктивної роботи та плідних результатів!