назад

Робоча поїздка до Мукачівського та Хустського місцевих центрів

spibesida    4 серпня директор Регіонального центру з надання БВПД Василь Попадинець, начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової Лариса Фучко і заступник начальника відділу фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку Віра Гут з робочою поїздкою відвідали Мукачівський та Хустський місцеві центри.

   В ході поїздки представники Регіонального центру поспілкувалися із колективами місцевих центрів, оцінили рівень організації прийому клієнтів та обговорили проблемні питання, які виникають в процесі роботи. Фахівці відділів також отримали практичні рекомендації щодо прийому громадян і надання їм правової допомоги, звітування адвокатів та обчислення розміру їх винагороди.

    Під час зустрічі із колективами місцевих центрів Василь Попадинець наголосив на необхідності кожного працівника відповідально підходити до роботи, миттєво реагувати на проблеми, які виникають у роботі з людьми, та приділяти максимальну увагу кожній особі, яка звертається по правову допомогу.

{module sl_poizdka}