назад
25.07.12

Робоча поїздка директора Координаційного центру Андрія Вишневського до Івано-Франківської області

У ході поїздки 25 липня у приміщенні Головного управління юстиції в Івано-Франківській області відбулися зустрічі директора Координаційного центру з особами, відповідальними за створення обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Також Андрій Вишневський відвідав місто Калуш де зустрівся з керівництвом міської ради, посадовими особами правоохоронних, судових органів, управлінь юстиції та адвокатами Калуського, Рожнятівського, Долинського, Богородчанського, Галицького районів та міста Болехова.

26 липня директор Координаційного центру взяв участь у нараді у приміщенні Івано-Франківської обласної державної адміністрації за участі першого заступника голови обласної державної адміністрації В.С. Плавюка, начальника Головного управління юстиції в Івано-Франківській області В.В. Кавацюка, першого заступника міського голови м. Івано-Франківськ З.І. Фітеля, начальника Івано-Франківського міського управління юстиції М.М. Євчука.

Також відбулася зустріч у приміщенні Головного управління юстиції з керівниками апеляційного суду та міського суду, УМВС в Івано-Франківській області, прокуратури та Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури області.

Окрім того, Андрій Вишневський відвідав місто Косів де зустрівся з керівництвом Косівської РДА, посадовими особами правоохоронних, судових органів, управлінь юстиції та адвокатами Косівського, Снятинського та Верховинського районів.

У ході зустрічей обговорювались організаційні питання забезпечення функціонування системи безоплатної правової допомоги в Україні з 1 січня 2013 року, результати першого конкурсу з відбору адвокатів, а також підготовка до проведення другого конкурсу з відбору адвокатів.

27 липня директор Координаційного центру відвідав місто Коломию де зустрівся з керівництвом Коломийської РДА, міської ради, з посадовими особами правоохоронних, судових органів, управлінь юстиції та адвокатами Коломийського, Городенківського, Надвірнянського, Тлумацького районів та міста Яремче.

Також 27 липня Андрій Вишневський взяв участь у засіданні з обговорення результатів круглих столів та зустрічей, які відбулися протягом робочої поїздки директора Координаційного центру до Івано-Франківської області 25 – 27 липня 2012 року.