назад

Робоча поїздка директора Запорізького обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олени Дємєнєвої до Сполучених Штатів Америки

Logo Open World

1 жовтня 2014 року розпочалася робоча поїздка в рамках програми обміну досвідом на тему “Верховенство права” за підтримки проекту “Відкритий світ”,  який фінансувався урядом США. Учасниками однією із груп, які беруть участь у даній програмі, є директор Запорізького обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олена Дємєнєва,  адвокати-тренери Євген Грішин (Житомирська область), Ірина Вань (Івано-Франківська область), Наталія Дорошенко (м. Київ). Програма проходить у Сполучених Штатах Америки в рамках програми міжнародних відвідувачів з 1 по 10 жовтня 2014 року та організована лідерським центром “Відкритий світ” Бібліотеки Конгресу США.

         Метою програми є сприяння взаєморозуміння шляхом спілкування на особистому та професійному рівнях фахівців із різних сфер, у тому числі й безоплатної правової допомоги. Під час візиту учасники безпосередньо ознайомляться з досвідом США в галузях їх професійного інтересу. 
           Учасниками зазначеної програми є лідери у професійній сфері своєї країни. 

       З 1 по 2 жовтня Олена Дємєнєва перебувала у місті Вашингтон. Основними темами зустрічей у Вашингтоні були огляд правової системи США,  правовий захист на федеральному рівні, роль державного захисника в системі юстиції США.

Vizyt Zp Dir v USA


       У посольстві України в США учасники мали зустріч та змогу поспілкуватися з послом України в США Олександром Моциком.

Vizyt Zp Dir v USA2