назад

oon   У Закарпатському обласному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулася робоча зустріч директора центру Василя Попадинця та начальника відділу надання допомоги затриманим особам Лариси Фучко із представниками моніторингової місії ООН з прав людини в Україні Камалом Мірзаєвим та Тетяною Істеревич.

   Під час  зустрічі  обговорено питання щодо  захисту і дотримання прав людини, як під час затримання уповноваженими органами, так і у ході кримінального провадження  в регіоні та визначено шляхи подальшої взаємодії центру з представниками міжнародної організації.

 Довідково: Моніторингова місія ООН з прав людини в Україні діє на запрошення українського Уряду в рамках угоди, підписаної 25 липня 2014 року з Управлінням Верховного комісара ООН з прав людини. Місія здійснює моніторинг ситуації з правами людини в країні з особливою увагою на Автономну Республіку Крим, східні і південні регіони України, а також подає регулярні, точні і публічні звіти Верховному комісару про стан у галузі прав людини та проблеми, а також ризики, що виникають.

Для збільшення натисніить на зображення

{module zustrich_oon}