назад

Робоча зустріч директора Кельменецького місцевого центру

Kelm 2015 09 24 1Проведена робоча зустріч директора Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – Ігоря Миколайовича Усатого з міськими головами м. Хотина – Миколою Олексійовичем Головльовим  та м. Сокиряни – Василем Степановичем Равликом.

В ході зустрічі Ігор Усатий докладно розповів про роботу Кельменецького МЦзНБВПД, порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги населенню та просив сприяти поширенню даної інформації серед жителів міста щодо можливості звернення їх до Кельменецького місцевого центру для захисту своїх прав та інтересів.

Kelm 2015 09 24 2Під час зустрічі обговорювались питання щодо надання первинної та вторинної правової допомоги відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу» та досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці і координації зусиль, спрямованих на забезпечення надання якісної безоплатної первинної та вторинної правової допомоги мешканцям районів.

           В результаті цих зустрічей між Кельменецьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Хотинською міською радою та Сокирянською міською радою підписано Меморандуми про співпрацю та взаємодію.

Kelm 2015 09 24 3Сторони Меморандуму обговорили перспективні напрями співпраці, механізми взаємодії з надання безоплатної  вторинної правової допомоги та домовилися докладати максимум своїх зусиль, можливостей та ресурсів для виконання заходів у відповідних напрямках з метою надання громадянам якісних правових послуг.