назад

Робоча зустріч директора Кельменецького МЦ в Сокирянах

Kelm rob zustr 1Директор Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Усатий разом з  начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Юлією Олійник  та начальником відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Артемом Дворським провели  низку робочих зустрічей у Сокирянській районній державній адміністрації, серед яких зустріч з  в. о. начальника служби у справах дітей – Оленою Тимчук та начальником відділу у справах дітей, молоді та спорту –  Валентиною Маковийчук.

          Метою даної зустрічі було інформування про роботу  Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який з 1 липня 2015 року розпочав надання безоплатної правової допомоги в цивільних та адміністративних справах жителям Кельменецького, Сокирянського, Хотинського районів та м. Новодністровськ.

Kelm rob zustr 2В ході зустрічі Ігор Усатий розповів  про види правових послуг, які надає центр,  категорії осіб, які можуть звертатися до центру (відповідно до ст. 14 ЗУ « Про безоплатну правову допомогу»),  надав орієнтовний перелік документів, який необхідно подати до центру для отримання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах, повідомив адресу та іншу актуальну інформацію про особливості діяльності центру.

Учасниками зустрічі було досягнуто домовленості про співпрацю щодо забезпечення правового захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, безпритульних та дітей, які можуть стати або стали жертвами насильства в сім’ї, яким закон надає право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.