назад

Робоча зустріч директора Регіонального центру з надання БВПД Аркадія Мунтяну з народним депутатом України Олександром Дроздиком

ВІЗИТВ приміщенні Регіонального центру з надання БВПД у Чернівецькій області 4 серпня  2015 року відбулася робоча зустріч директора центру Аркадія Мунтяну з народним депутатом України Олександром Дроздиком за участі начальника Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області В’ячеслава Хохуляка. 

Народного депутата, зокрема, зацікавило питання забезпечення широкого доступу мешканців області в отриманні правової допомоги, яку гарантує держава.

В свою чергу директор центру поінформував присутніх, як і в яких обсягах  вирішувалось питання надання правової допомоги до 1 липня 2015 року та які можливості з’явились після відкриття місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівцях, Вижниці та Кельменцях. Було наголошено, що тепер всі категорії суб’єктів, які мають право на отримання такої допомоги відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу», можуть її отримати на території Чернівецької області.

Учасники робочої зустрічі обговорили також питання взаємодії центрів правової допомоги з органами юстиції на території області в частині забезпечення права громадян на отримання первинної правової допомоги.