назад

Робоча зустріч Коломийського місцевого центру

130.09.2015 року Коломийським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги в приміщенні Коломийського Центру поштового зв’язку №3 проведена робоча зустріч з начальниками поштових відділень, працівниками пошти. Тема зустрічі “Безоплатна правова допомога — це міф чи реальність? Як її донести до найвіддаленіших куточків сіл та районів”.

 

В нашому насиченому інтернетом житті, різного роду інформаційного простору, ми забуваємо, що ще є ті громадяни, які живуть звичним укладом свого життя. Вони не спішать, а може не можуть, або не мають можливості користуватися інтернетом, відвідувати різного роду сайти, а беруть і виписують свою улюблену газету чи журнал. В основному-це пенсіонери, малозабезпечені громадяни нашої держави. Тому велике значення треба надати саме працівнику пошти і такій установі як Укрпошта, яка вчасно та надійно доставить не лише улюблену газету чи журнал, але будь-яку іншу інформацію, в тому числі і інформацію про безоплатну правову допомогу, до кожного жителя найвіддаленішого куточка нашої країни, району, міста чи села.

2

Втілення цієї ідеї в розширення мережі первинної та вторинної правової допомоги саме є ініціативої розвитку іновацій започаткованого Коломийським МЦ з надання БВПД. В кожному поштовому відділенні районів, які входять до юрисдикції місцевого центру розмістять куток з інформаційним матеріалом та нададуть можливість поштарям доставляти інформаційні листівки жителям населених пунктів. Про ці та інші питання обговорювалися на сьогоднішній робочій зустрічі.

3