назад

Робоча зустріч працівників Чортківського місцевого центру з надання БВПД із директором Чортківського комунального центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Дорога в життя»

DSCN2226-112 серпня 2015 року в Чортківському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулася робоча зустріч директора центру Гамбаль М.І. з директором Чортківського комунального центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Дорога в життя» Анісенко М.М.

Під час зустрічі обговорено порядок надання безоплатної правової допомоги дітям-сиротам, дітям позбавленим батьківського піклування та  дітям-інвалідам, проінформовано про право дітей та їх законних представників на безоплатну вторинну правову допомогу, визначену нормами Закону України «Про безоплатну правову допомогу».  

Директор комунального центру Анісенко М.М. наголосила на основних проблемних питаннях, з якими стикаються діти та їх батьки при вирішенні своїх соціальних проблем.

За підсумками проведеної зустрічі заплановано організувати зустріч працівників місцевого центру з батьками дітей та працівниками Чортківського комунального центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Дорога в життя».