назад

Робоча зустріч працівників Кременецького місцевого центру з надання БВПД із представниками Спілки учасників бойових дій АТО Кременеччини

2015081210163812 серпня 2015 року в Кременецькому місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулася робоча зустріч працівників місцевого центру з головою Спілки учасників бойових дій АТО Кременеччини Білосевичем І.М. та заступником голови Спілки Степанюком Б.В.

Під час зустрічі присутніх поінформовано про право учасників АТО на безоплатну правову допомогу, визначену нормами Закону України «Про безоплатну правову допомогу», а також порядок реалізації цього права.  Розглянуто надання, як первинної, так і вторинної безоплатної правової допомоги учасникам АТО Кременеччини.  

Слід зазначити і те, що керівництвом Спілки піднімалося ряд проблемних питань, з якими стикаються учасники АТО при вирішенні своїх соціальних проблем.

За підсумками проведеної зустрічі заплановано організувати спільну нараду громадських та волонтерських організацій Кременецького, Збаразького, Лановецького та Шумського районів Тернопільської області, що надають допомогу учасникам АТО, на яку планується також запросити представників органів державної влади та представників ЗМІ.