назад

Робоча зустріч представників Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з директором регіонального відділення Фонду соціального захисту інвалідів Хмельницької області

DSC 0039     14 вересня 2015 року директором та головним бухгалтером Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено інформаційну зустріч з директором Хмельницького обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів В. Карапозюком.

     Під час зустрічі директором Хмельницького  місцевого центру було інформовано про діяльність Центру, ознайомлено із системою надання безоплатної правової допомоги та звернуто увагу на категорії осіб, які мають право на таку допомогу. В ході даної зустрічі сторонами досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці і координації зусиль, спрямованих на сприяння наданню якісної первинної та вторинної безоплатної правової допомоги, а також вручено інформаційні матеріали про роботу Хмельницького місцевого центру (брошури, буклети).

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/15.09.2015_2{/gallery}