назад

Робоча зустріч Ужгородського місцевого центру із адвокатами

dscn0141    Фахівці Ужгородського місцевого центру із надання безоплатної вторинної правової допомоги провели робочу зустріч із адвокатами, які залучені до надання БВПД в Ужгороді, Чопі, Ужгородському, Перечинському та Великоберезнянському районах.

    Про перші два тижні роботи центру загалом та кожного відділу зокрема присутнім розповіли директор Михайло Давиденко, його заступник Еріка Кинєв, начальники відділів Мар’яна Чундак (відділ організації надання БВПД та роботи з адвокатами) і Володимир Мацо (відділ взаємодії з суб’єктами надання БППД).

   Опісля робоча зустріч пройшла у форматі «питання-відповідь». Серед найбільш обговорюваних тем – організаційні питання, пов’язані із наданням БВПД у цивільних та адміністративних справах, доручення по яких видають саме місцеві центри. Окрім того, йшлося про порядок розподілу доручень між адвокатами із врахуванням їх спеціалізації, звітування адвокатів, оплата їх послуг тощо.

   «Ужгородський місцевий центр розпочав діяльність тільки 1 липня, тож наразі ми відшліфовуємо свою роботу і всі зауваження та пропозиції, які сьогодні прозвучали, будуть нами враховані», – підсумував зустріч Михайло Давиденко.

{module uzh_narada_adv}