назад

Робочі будні Мукачівського місцевого центру

mukachevo2    30 липня директор Мукачівського місцевого центру Костянтин Молнар провів робочу нараду із працівниками структурних підрозділів. На зустрічі обговорили попередні підсумки роботи за місяць, проблемні моменти організації надання правової допомоги та підвищення ефективності роботи з громадянами.

    Начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Марина Мочарко доповіла, що станом на 30 липня до центру звернулися 54 особи, 20 з них вже отримали доручення на призначення адвоката, 7 особам відмовлено, 15 громадянам надано консультацію (5 з яких перенаправлено в інші інстанції).

    Спеціалісти обговорили питання, що стосуються переліку документів для надання їх громадянами при зверненні до центру задля отримання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах. Зупинилися також на роз’ясненнях Міністерства юстиції щодо застосування деяких положень законодавства в частині організації надання правової допомоги.
     Головний спеціаліст відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами Вікторія Бурлака окреслила першочергові завдання по інформуванню державних органів та населення районів, які обслуговує місцевий центр. Також увагу було приділено питанням щодо взаємодії з суб’єктами з надання первинної правової допомоги та обговорені питання щодо укладання меморандумів, договорів про співпрацю з ними.
     Наприкінці наради директор центру зазначив: «Потрібно докласти максимум зусиль, щоб нашою роботою були задоволені всі відвідувачі центру».