назад

Робочі зустрічі в Броварах

20 серпня 2015 року Броварським МЦ з НБВПД проведено робочі зустрічі з суб’єктами безоплатної первинної правової допомоги: на колегії Броварської райдержадміністрації, на нараді керівників підрозділів Броварської центральної районної лікарні, а 21 серпня 2015 року на нараді керівників підрозділів Управління пенсійного фонду України в м. Бровари та Броварському районі.

Під час колегії Броварської районної державної адміністрації були присутні голова Броварської РДА Сінько В. О., голова Броварської районної ради Гришко С. М., заступники голови райдержадміністрації, члени колегій, начальники управлінь, відділів та служб району, голови сільських та селищних рад: с. Бобрик, с. Богданівка, смт. Велика Димерка, с. Гоголів, с. Жердова, с. Заворичі, с. Зазимя, смт. Калинівка, смт. Калита, с. Княжичі, с. Красилівка, с. Літки, с. Літочки, с. Мокрець, с. Плоске, с. Погреби, с. Пухівка, с. Рожни, с. Рожівка, с. Рудня, с. Русанів, с. Світильня, с. Семиполки, с. Требухів, с. Шевченкове. Головними спеціалістами Броварського МЦ з НБВПД Кубраком Я.А. та Прудьком О.М. на зустрічі за трьохстороннім Меморандумом була узгоджена подальша взаємодія між Броварським МЦ та зазначеними суб’єктами.

Під час візиту в. о. директора центру Березинця В. В. до Броварської центральної районної лікарні на зборах був присутній перший заступник головного лікаря по медичному обслуговуванню населення Павлін Г. І., завідуючі відділеннями і окремими підрозділами лікарні. На зустрічі було проінформовано співробітників лікарні про роботу Броварського МЦ з НБВПД та розглянуті питання щодо подальшої співпраці.

На нараді в Управлінні пенсійного фонду в. о. директора Броварського МЦ Березинцем В. В. спільно з начальником фонду Сенько Л.І. та начальниками відділів фонду розглянуті питання щодо налагодження тісних зв’язків та поглиблення подальшої співпраці між Броварським МЦ з НБВПД та Управлінням пенсійного фонду.