назад

Робочий візит до міста Славутич Київської області

060815 506 серпня 2015 року в місті Славутич в приміщенні Славутицької міської ради було проведено круглий стіл на тему: «Порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги вразливим категоріям населення міста Славутич». Даний захід проводився Олесею Пирковською, начальником відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Регіонального центру з надання БВПД у Чернігівській області; Володимиром Бобруйком, директором Чернігівського місцевого центру з надання БВПД та Оленою Михайленко, начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання БВПД Чернігівського місцевого центру з надання БВПД. Участь у круглому столі взяли представники виконавчого комітету Славутицької міської ради, місцевих органів виконавчої влади та газети «Теледень – Славутич».

060815 3060815 4Під час круглого столу до відома присутніх було доведено, що до території обслуговування Чернігівського місцевого центру з надання БВПД входить також і місто Славутич, було роз’яснено поняття безоплатної вторинної правової допомоги, зазначено хто має право та хто надає безоплатну вторинну правову допомогу. Акцентовано увагу на порядок подання та порядок розгляду звернень мешканців міста Славутич про надання безоплатної вторинної правової допомоги. Також, були наведені приклади надання безоплатної вторинної правової допомоги та надані відповіді на запитання присутніх.
060815 cz060815 pfПісля завершення круглого столу відбулися робочі зустрічі з першим заступником Славутицького міського голови Віктором Шевченком, начальником Управління соціального захисту населення Славутицької міської ради Наталією Шаповал, начальником управління Пенсійного фонду України у м. Славутичі Надією Баглай, заступником директора Славутицького міського центру зайнятості Валентиною Смєян, прокурором прокуратури м. Славутича Дмитром Столярчуком, в.о. начальника відділу державної виконавчої служби Славутицького міського управління юстиції Антоном Васильєвим.
По завершенню заходів Володимир Бобруйко залишив присутнім пам’ятки «Право на безоплатну вторинну правову допомогу».
Метою даних заходів є налагодження зв’язків із керівництвом відповідних установ міста Славутич та домовленість про подальшу співпрацю.

060815 prok