назад

Робочий візит працівників Сарненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у м. Березне

DSC 1970

З метою ознайомлення громадськості із системою безоплатної правової допомоги  у вівторок, 21.07.2015 очільником Сарненського МЦ з НБВПД Миколою Павлюком презентовано систему безоплатної правової допомоги на нараді керівного складу Березнівської РДА за участю сільських, селищного та міського голови Березнівського району.

Нараду відвідали голова Березнівської райдержадміністрації Микола Мельник, голова Березнівської районної ради Віталій Ничипорук, прокурор Березнівського району Вадим Топольський, начальник Березнівського РВ УМВС України в Рівненській області Олег Середа, голови 23-х сільських, селищної та міської рад. 

Під час виступу директором було висвітлено основні напрямки діяльності Сарненського МЦ з ННБВПД, а також наголошено на важливості та необхідності налагодження тісної співпраці із суб’єктами надання первинної правової допомоги, що в подальшому дозволило здійснювати якісний захист конституційних прав та законних інтересів громадян. В ході наради досягнуто домовленості з представниками органів виконавчої влади та місцевого самоврядування щодо взаємодії у процесі надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Також команда центру, на чолі із в.о. директора Миколою Павлюком та начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної допомоги Лідією Овдіюк мала нагоду зустрітись із представниками Березнівського районного суду, районного управління юстиції та адвокатами з метою обговорення усіх організаційних питань щодо надання БВПД.

У межах робочого візиту відбулась зустріч із в.о. головного редактора районної газети «Надслучанський вісник» Марією Антонюк, разом із якою узгоджено питання щодо періодичного висвітлення діяльності Сарненського МЦ.


{gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2015/1sarnib{/gallery}