назад

Робочий візит співробітників Сумського місцевого центру до Краснопільського району

150706 21 Сумський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги створений для  обслуговування жителів м. Суми, Сумського, Білопільського та Краснопільського районів. У перші дні роботи центру його працівники розгорнули широку інформаційну кампанію, щоб охопити інформацією жителів згаданих районів.

Перший робочий візит керівника центру Валентини Трошечко та головного спеціаліста Яни Кнуренко відбувся до смт. Краснопілля.  Директор центру зустрілася з головою Краснопільської районної державної адміністрації Юрієм Яремчуком та керівниками установ та організацій. Під час свого виступу Валентина Трошечко презентувала інформацію про Сумський місцевий центр, його структуру, мету створення та завдання.

Створення центру з надання безоплатної правової допомоги – важливе державне завдання, покликане надавати реальну допомогу людям, і всі розуміють його актуальність та потрібність. Присутні керівники задавали чимало запитань щодо роботи новоствореної організації.

Наразі, Валентина Трошечко запросила всіх до співпраці, яка може вибудовуватися у різних форматах, а, найперше, звичайно, потрібно через усі канали комунікації повідомити людей про діяльність центру, який розпочав свою роботу за адресою: м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 129.

Після зустрічі в районній державній адміністрації відбувся візит до Краснопільського районного управління юстиції. Крім спілкування з спеціалістами управління, було розміщено інформаційні листівки про новостворений  центр  у багатолюдних місцях.

150706 22 

150706 23 

150706 25