назад

Робочий візит у Білу Церкву

 
  14 серпня 2015 року
радник Міністра юстиції України Ігор Сергійович Алєксєєв, начальник Головного територіального управління юстиції у Київській області Сергій Сергійович Герасимчук, перший заступник начальника Андрій Олексійович Круць, відвідали з робочим візитом Регіональний центр з надання вторинної безоплатної правової допомоги у Київській області та Білоцерківський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

 

   На зустрічі також були присутні голова Білоцерківської районної ради Леонід Анатолійович Розпутній, представник Білоцерківської райдержадміністрації, представники ГО «Всеукраїнська асоціація учасників бойових дій», правоохоронних органів, Білоцерківського училища ДПтСУ, адвокати, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, преси та інших громадських організацій.

   Директор Білоцерківського місцевого центру Оксана Сірик доповіла про роботу як Білоцерківського місцевого, так і Регіонального центру з надання БВПД.

  Під час проведення круглого столу було обговорено ряд питань, що стосуються діяльності Регіонального та місцевого центрів, взаємодії системи надання безоплатної вторинної правової допомоги і адвокатів як суб’єктів надання якісної безоплатної правової допомоги.

  Ігор Алєксєєв та Сергій Герасимчук розповіли про Центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), позиціонувавши їх, як місце спілкування влади і громади міста, де можна одержати будь-яку інформацію, консультацію чи послугу з відповідними побутовими умовами, компетентним і приязним персоналом.

Робочий візит у Білу Церкву

 Під час візиту Ігор Алєксєєв ознайомився із роботою центрів, порядком прийому осіб, які звертаються за безоплатною вторинною правовою допомогою, а також провів прийом громадян, які звернулись до центру з «наболівшими» запитаннями із сімейного, земельного та спадкового права.

Робочий візит у Білу Церкву

Робочий візит у Білу Церкву

Робочий візит у Білу Церкву

Робочий візит у Білу Церкву

Робочий візит у Білу Церкву

Робочий візит у Білу Церкву