назад

Робочий візит у Вишневе

    14 серпня 2015 року, у  приміщенні Києво-Святошинскої РДА за адресою: просп. Перемоги,126, м. Київ, відбулась прес-конференція з реалізації соціальної програми “Безоплатна правова допомога та децентралізація у сфері надання адміністративних послуг” радника Міністра юстиції України Ігоря Алєксєєва, представника Головного териториального управління юстиції у Київській області Сергія Герасимчука за участю заступника голови Києво-Святошинської РДА Михайла Лєзніка, директора Вишневського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі-центр) Світлани Бухтіярової.

 

   На заході були присутні представники органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування Києво-Святошинського району а також Бородянського, Васильківського, Вишгородського, Іванківського, Макарівського, Обухівського, Поліського, Фастівського районів та міст Буча, Васильків, Ірпінь, Обухів, Прип’ять, Фастів на які розповсюджуються юрисдикція центру, адвокати які співпрацюють з центром правової лопомоги та громадяни.

   У ході прес-конференції були надані відповіді на запитання стосовно звернень за юридичною допомогою та обговоренні шляхи подальшої співпраці. Директор Вишневського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Світлана Бухтіярова відзвітувала про проведену роботу центру з дня його відкриття тобто, з 1 липня 2015 року, відповіла на низку запитань присутніх.

   Після проведення прес-конференції відбувся особистий прийом громадян. Захід супроводжувався місцевими засобами масової інформації.