назад

Робота центру у жовтні 2014

workВпродовж жовтня 2014 року працівниками Львівського обласного центру безоплатної вторинної правової допомоги було видано 243 доручення адвокатам, з яких 81 для здійснення захисту затриманим особам, 7 для окремої процесуальної дії та 155 для захисту за призначенням згідно постанови слідчого та ухвали суду у кримінальному провадженні. 
Прийнято звітність у 86 адвокатів за результатами роботи по 1028 дорученнях центру.
Зареєстровано фінансові зобов’язання по програмі 3603030 «Оплата послуг та відшкодування витрат адвокатів з надання безоплатної вторинної правової допомоги» на суму 599689,59 грн.

Державною казначейською службою України проведено оплату кредиторської заборгованості за надані послуги адвокатів за актами виконаних робіт, складеними впродовж вересня 2014 року у сумі 112636,74 грн.


Проведено оплату життєдіяльності Центру, а саме: електропостачання за вересень– 806,71 грн., водопостачання за жовтень – 23,82 грн, заробітна плата працівників за жовтень – 58351,19 грн., нарахування на заробітну плату – 21117,42 грн.
Було організовано та проведено каскадний тренінг для адвокатів, які надають послуги з захисту за конрактом з центром на тему «Дії захисника із застосування окремих заходів кримінально-правового впливу, із забезпечення доступу до належної медичної допомоги та у кримінальному провадженні на підставі угод». Він став черговим каскадним тренінгом з тих, які проходять впродовж жовтня 2014 року по всій Україні для адвокатів, залучених у 2014 році до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі. Участь у треніну взяли 41 адвокатів Львівської області.

Центром організовано зустріч представників ОБСЄ з адвокатом Андрієм Грицком, який надає безоплатну вторинну правову допомогу у кримінальному процесі за контрактом з Центром у місті Самбір Львівської області та з адвокатом Миколою Фединою, який надає безоплатну вторинну правову допомогу за контрактом у м. Миколаєві Львівської області.

Зі сторони моніторингової місії ОБСЄ у зустрічах брали участь п.п. Ліза Русо, Антон Агафонов та Юрій Зотцев.