назад

Робота центру впродовж 01-07 грудня 2014 року

workВпродовж 01 – 07 грудня 2014 року Львівським обласним центром безоплатної вторинної правової допомоги було видано  45 доручень адвокатам, з яких 13 для здійснення захисту затриманим особам, 2 для проведення окремої процесуальної дії та 20 для захисту за призначенням згідно постанови слідчого та ухвали суду у кримінальному провадженні.
Прийнято звітність у 13 адвокатів за результатами роботи по 89 дорученнях центру.
Державною казначейською службою України проведено оплату кредиторської заборгованості за надані послуги адвокатів за актами виконаних робіт, складеними впродовж 15 жовтня 2014 року у сумі 258,38 грн.

Проведено оплату життєдіяльності Центру, а саме: ремонту факсу 240,00 грн.

4 грудня 2014 року представники Проекту Європейського Союзу Підтримки реформ у сфері юстиції в Україні з метою моніторингу імплементації системи безоплатної правової допомоги на місцях ознайомилися з роботою Львівському обласному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Участь у зустрічі взяли Головний експерт Проекту Марк Сегаль та Національний експерт Проекту з питань доступу до правосуддя та забезпечення прав на захист Оксана Цимбрівська.