назад

Розпочалось інтерв’ювання претендентів на посади директорів місцевих центрів з надання БВПД

interviewВпродовж 20 – 29 квітня 2015 року у Києві проходить інтерв’ювання претендентів на посади директорів місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. До інтерв’ю запрошено 347 претендентів із регіонів України та м.Київ.

Саме стільки претендентів на посади директорів місцевих центрів з надання БВПД, які відповідають визначеним кваліфікаційним вимогам, запрошено до столиці за результатами опрацювання 470 поданих претендентами заявок на участь у конкурсі.

Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Ірина Протченко взяла участь у роботі конкурсної комісії з відбору претендентів.

 Кількість запрошених до інтерв’ю претендентів у розрізі регіонів

Інтерв’ю із претендентами проводитиме конкурсна комісія, склад якої сформований за пропозиціями відкритої громадської платформи розвитку української системи безоплатної правової допомоги.

Переглянути персональний склад конкурсної комісії

Нагадаємо, що згідно Порядку проведення, конкурс претендентів на посади директорів місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги проводиться з 13 березня по 30 квітня 2015 року. Заявки на участь у конкурсі приймалися он-лайн на сайті www.legalaid-jobs.in.ua  до 27 березня 2015 року включно. За результатами проведеного впродовж періоду 20 – 29 квітня 2015 року інтерв’ювання претендентів перелік рекомендованих комісією кандидатів буде подано директорові Координаційного центру з надання правової допомоги для прийняття рішень в межах повноважень.

Порядок проведення конкурсу, а також форма он-лайн заявки для участі у ньому розроблені за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні». Обговорені з учасниками відкритої громадської платформи розвитку української системи безоплатної правової допомоги і затверджені Координаційним центром з надання правової допомоги.