назад

Розпочато каскадний тренінг для адвокатів Центру

Treninh7IMG 5069IMG 5066 

  9 жовтня 2014 року розпочався каскадний тренінг на тему “ Дії захисника із застосування окремих заходів кримінально-правового впливу, із забезпечення доступу до належної медичної допомоги та у кримінальному провадженні на підставі угод ”для адвокатів, які працюють за контрактом з Львівським обласним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Каскадний тренінг було організовано Координаційним центром та Львівським обласним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з Українською фундацією правової допомоги за сприяння Міжнародного фонду «Відродження». З вступним словом до адвокатів звернулися директор Чернівецького Центру Аркадій Мунтяну, директор Львівського Центру Ігор Микитин, начальник відділу забезпечення якості правової допомоги Наталя Мелян.

Каскадний тренінг провели адвокати-тренери Валерія Коломієць та Юрій Огорілко.
У ході тренінгів обговорювались питання про дії захисника у кримінальному провадження із застосування окремих заходів кримінально-правового впливу та про дії захисника із забезпечення доступу до належної медичної допомоги а також дії захисника у кримінальному провадженні на підставі угод.