назад

20141009 101403

9 жовтня розпочався каскадний тренінг на тему “Дії захисника із застосування окремих заходів кримінально-правового впливу, із забезпечення доступу до належної медичної допомоги та у кримінальному провадженні на підставі угод”. Тренінг проводиться в приміщенні залу засідань Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Тернопільської області за адресою м.Тернопіль, вул. За Рудкою, 33.  Для адвокатів Тернопільської області, залучених у 2014 році до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі.

Із вступним словом до адвокатів звернулась Хондогій Ірина Вячеславівна – директор Тернопільського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

У зв’язку із мобілізацією Малишевського Володимира Ярославовича – адвоката-тренера/модератора з обміну досвіду між адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу до лав Збройних Сил України, який на даний час бере участь в АТО, тренінг провів Сольський Віталій Володимирович – менеджер з якості, начальник відділу забезпечення якості правової допомоги.

Під час тренінгу виникло жваве обговорення запропонованих тем, адвокати висловили свою підтримку щодо організації регулярного обміну досвідом та формування спільних стратегій і тактик захисту.