назад

РОЗШИРЮЄМО КОЛО ПАРТНЕРІВ

 150804 11З метою налагодження співпраці,  Конотопським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги проводяться зустрічі з громадськими організаціями та державними органами.

 30 липня 2015 року відбулася робоча зустріч між директором центру Олександром Мухою, начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Валентиною Волік та директором  Конотопського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Іриною Комар. За результатами якої 31 липня 2015 року був підписаний Меморандум про співпрацю, відповідно до якого уже сплановано семінар для соціальних працівників на 10 серпня 2015 року.

Учасники зустрічі обговорили питання взаємодії Конотопського місцевого центру з  ЦСССДМ щодо роботи з особами, які мають право на отримання правової допомоги, співпрацю з питань надання безоплатної первинної правової допомоги, порядку звернення, а також специфіку надання вторинної правової допомоги соціально незахищеними категоріями громадян.

По завершенню зустрічі представником Конотопського місцевого центру з НБВПД передано  інформацією про послуги, які надає місцевий центр, порядок їх отримання, орієнтовний перелік документів, який необхідно подати до центру для отримання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах та підписано угоду про співпрацю.

Відтепер громадяни мають змогу ознайомитись із необхідною інформацією про отримання безоплатної вторинної правової допомоги від соціальних працівників Конотопського ЦСССДМ, або ж звернутись безпосередньо до Конотопського місцевого центру з НБВПД.

150804 12