назад

Семінар “Впровадження стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги у кримінальному процесі”, м.Мукачево

Семінар “Впровадження стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги у кримінальному процесі”, м.Мукачево

18 липня 2014 року в м.Мукачево, відбувся 2-ий семінар Впровадження стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги у кримінальному процесі”.

 

Захід проводився за адресою: вул. Пушкіна, 2, м.Мукачево, (другий поверх приміщення Мукачівської міської ради, – “Ратуша”) для адвокатів, що обслуговують територію м.Мукачево, Мукачівського, Берегівського, Воловецького, Свалявського, Міжгірського, Іршавського, Виноградівського, Хустського, Тячівського, Рахівського районів Закарпатської області.

 

У ході семінару учасники обговорили питання запровадження Стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги, затверджених наказом Міністерства юстиції від 25.02.2014 № 386/5, який набирав чинності 1 липня 2014 року, а також моніторингу дотримання адвокатами цих стандартів.

Директор Закарпатського обласного центру з надання правової допомоги Василь Попадинець звернувся до учасників із вітальним словом та розповів про діяльність центру. Начальник відділу забезпечення якості правової допомоги Павло Марамигін провів презентацію Впровадження стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги у кримінальному процесі”.

 

Семінар організовано у рамках проекту “Розвиток інституційної спроможності управління якістю надання безоплатної правової допомоги”, що реалізується Українською фундацією правової допомоги за підтримки Міжнародного фонду “Відродження” у співпраці з Координаційним центром з надання правової допомоги та центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги.