назад

Семінар з підвищення кваліфікації адвокатів, стажерів адвокатів, помічників адвокатів

07 червня 2016 року в м. Дергачі Радою адвокатів Харківської області за участю Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях проведено семінар з підвищення кваліфікації адвокатів, стажерів адвокатів, помічників адвокатів.

07 червня 2016 року в м. Дергачі Радою адвокатів Харківської області за участю Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях проведено семінар з підвищення кваліфікації адвокатів, стажерів адвокатів, помічників адвокатів.

Теми семінару:

1.  «Підвищення професійної адвокатської майстерності – гарантія надання  якісної правової допомоги адвокатами, що працюють за угодою з громадянами, юридичними організаціями та за контактом з Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги».

Доповідач: Гайворонська Вікторія Валентинівна – адвокат, заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях, голова Ради адвокатів Харківської області, в.о. голови Харківської обласної  колегії  адвокатів, голова  Харківського регіонального відділення Всеукраїнської громадської організації “Спілка адвокатів України”.

2.  «Деякі аспекти застосування законодавства про захист інтелектуальної власності в судовому порядку».

Доповідач : Маслова Олена Григорівна – адвокат, заступник Голови Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Харківської області – Голова кваліфікаційної палати Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Харківської області, член адвокатського об’єднання «Харківська обласна колегія адвокатів», заступник завідуючого юридичної консультації Московського району м. Харкова, член Спілки адвокатів України.

3. «Адвокатський запит, складання протоколу про притягнення посадової (службової) особи до адміністративної відповідальності».

Доповідач : Хряпинська Світлана Степанівна  – адвокат, член Ради адвокатів Харківської області.

4. «Правила адвокатської етики».

Доповідач: Страхова Лариса Миколаївна  – адвокат, член дисциплінарної палати кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Харківської області.

Вступне слово взяла Вікторія Гайворонська, яка наголосила на важливості проведення семінарів з підвищення кваліфікації не тільки адвокатів, а й стажерів та помічників адвокатів для максимально ефективної роботи адвокатури в Україні.

Користуючись нагодою Вікторія Валентинівна Гайворонська нагадала адвокатам, які включені до реєстру адвокатів що надають БВПД про можливість підписання контрактів з Регіональним центром з надання БВПД в Луганській та Харківській областях.

По закінченні заходу учасники подякували організаторам за проведення цікавого та важливого з точки зору практичної діяльності семінару та висловили сподівання щодо частішого проведення таких заходів.