назад

Шосткинський місцевий центр налагоджує діалог з представниками Кролевецької районної державної адміністрації

150730 11Дійти до кожної соціально незахищеної людини, забезпечити їй доступ до безоплатної вторинної правової допомоги – пріоритет у роботі Шосткинського місцевого центру. Саме задля цього поступово вибудовується механізм роботи команди установи.

З метою налагодження ефективного діалогу між центром та органами кролевецької виконавчої влади 29 липня 2015 року представники Шосткинського місцевого центру здіснили робочий візит до Кролевецької районної державної адміністрації. Директор Микола Гудіма та головні спеціалісти Ольга Правосуд та Володимир Потапов зустрілись з головою Кролевецької РДА Олегом Володимировичем Кучерявим та керівником апарату Олегом Борисовичем Халецьким.

Керівник Шосткинського центру розповів про роботу центру і відзначив, що соціально незахищені категорії населення Кролевецького району тепер можуть звертатися до місцевого центру з питань надання безоплатної вторинної правової допомоги аби скористатися послугами адвокатів для представництва своїх інтересів у цивільних та адміністративних судових спорах.

Про особливості практичного розгляду звернень осіб, щодо надання безоплатної вторинної правової допомоги, розповів головний спеціаліст Володимир Потапов.

Головний спеціаліст Ольга Правосуд  відзначила, що під час виконання функцій з надання безоплатної первинної правової допомоги центри з надання БВПД взаємодіють зокрема із органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, а також акцентувала увагу на важливості співпраці із суб’єктами первинної правової допомоги з метою забезпечення прав усіх громадян на рівний доступ до правосуддя. Спеціаліст вручила керівникам РДА  інформаційні матеріали про діяльність центру.

150730 12Голова райдержадміністрації Олег Кучерявий  схвально відгукнувся на пропозиції щодо майбутньої співпраці і спільно з керівним складом готовий впроваджувати державний соціальний проект на території громади міста. Загалом відбулася жива і досить продуктивна розмова  між представниками центру та керівниками РДА.

Також у межах робочого візиту відбулась зустріч із головним спеціалістом Кролевецького районного управління юстиції  Оксаною Падалка з метою обговорення усіх організаційних питань щодо надання БВПД.

 

До редакції районної газети «Кролевецький вісник» надано інформаційний матеріал для  висвітлення діяльності Шосткинського центру.

150730 13