назад

Співпраця Львівського центру з моніторинговою місією ОБСЄ

obse  Впродовж літніх місяців Львівським обласним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги на прохання місії ОБСЄ було проведено ряд зустрічей за «круглим столом» з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу у кримінальному процесі за контрактами з Центром.
Такі «круглі столи» відбулися в м. Кам”янка-Буська з адвокатом п. Любою Данилюк, в м. Старий Самбір з адвокатом п. Іваном Муканом, м. Сколе з адвокатом п. Володимиром Сопотухом, м. Жидачів з адвокатом п. Володимиром Ощипком, м. Стрий з адвокатами п.п. Оленою Гошовською та Уляною Крушельницькою, м. Яворів з адвокатом п. Іваном Швецем та у м. Львові з адвокатами п.п. Тетяною Малерик, Валерією Коломієць, Ростиславом Каспрівим, Володимиром Багрієм, Романом Бенцаруком.
Зі сторони моніторингової місії ОБСЄ у зустрічах брали участь п.п. Ліза Русо, Марті Харсія, Тайна Єрвінен.  

Основними темами для обговорення були справи, котрі знаходяться у провадженні адвокатів, їх категорії, порядок розгляду цих справ та зауваження з боку адвокатів до роботи органів суду, прокуратури, слідства; проблеми з якими стикаються під час роботи адвокати. В результаті цих зустрічей відбувся обмін позитивним та негативним досвідом роботи між сторонами.