назад
19.08.15

Співробітниками київських місцевих центрів проведено зустріч з представником ГО “ВПД” Юридична Сотня” щодо співпраці в наданні безоплатної правової допомоги учасникам АТО та членам їх сімей

Zystr 1centr

19 серпня 2015 року директорами Першого Центру Бурчак Л.І., Другого Центру Кушніром Б.С., Третього Центру Рудих Ю.А., Четвертого Центру Шемигоном О.С. та інтеграторами Першого і Третього Центрів Ільїним А.М. та Чорною Ж.А. проведено спільну зустріч з координатором громадської організації “Всеукраїнська правозахисна організація “Юридична Сотня” Дригало Юлією Миколаївною. На робочій зустрічі сторони обговорили координацію зусиль по комплексному наданню безоплатної правової допомоги участникам АТО та членам їх сімей і підписали Меморандум про спільну діяльність в зазначеному напрямку. 

Документом закріплено, що у випадку, коли у процесі надання безоплатної первинної правової допомоги окреслюється проблема, яка потребує вирішення шляхом звернення до суду, ГО “Всеукраїнська правозахисна організація “Юридична Сотня” повідомлятиме зацікавлену особу про можливість та умови отримання вторинної правової допомоги у київських місцевих центрах, а також у структурі БВПД загалом. Досягнуто домовленості про надання безоплатної первинної правової допомоги тим особам, що звертатимуться до ГО “Юридична Сотня” по направленню від київських місцевих центрів. 

 



Приєднуйтесь до офіційної сторінки Регіонального центру з надання БВПД у місті Києві у Facebook