назад
24.10.13

Студенти-консультанти юридичної клініки відвідали Київський міський центр з надання БВПД

Animation24 жовтня 2013 року Київський міський центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги відвідала група студентів Київського національного університету імені Тараса Шевченка, які є консультантами юридичної клініки при університеті і надають юридичну допомогу “pro bono” малозабезпеченим та соціально незахищеним верствам населення.

Студенти зустрілися з колективом та директором центру – Оксаною Василякою, яка ознайомила їх з порядком надання безоплатної вторинної правової допомоги особам, які затримуються правоохоронними органами, та процедурою залучення захисника за призначенням у кримінальне провадження згідно вимог нового Кримінального процесуального кодексу України.

В ході зустрічі студентам було презентовано відеоролики про право на захист та друковану інформаційну продукцію – буклети та плакати про безоплатну правову допомогу.

Молоді правники зацікавилися роботою центру і висловлили думку про можливість співпраці та стажування студентів-консультантів юридичної клініки Київського національного університету імені Тараса Шевченка в Київському міському центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги.