назад
21.12.19

Система БПД розширює державно-приватне партнерство

В межах реалізації ініціатив державно-приватного партнерства Координаційний центр з надання правової допомоги та юридична група EUCON підписали Меморандум про співпрацю. Його мета – посилення правової спроможності громад у сфері земельних відносин та підвищення освітнього рівня фахівців системи безоплатної правової допомоги.

«Дуже радий, що знані в Україні фахівці погодилися підтримати систему надання безоплатної правової допомоги під час розробки необхідних матеріалів та проведення тренінгів в сфері земельних та аграрних відносин», – зазначив директор Координаційного центру з надання правової допомоги Олексій Бонюк.

Серед напрямів співпраці – навчання працівників системи БПД з правових питань, пов’язаних із земельними правовідносинами. Проводитимуться також навчальні заходи з земельних питань для представників органів місцевого самоврядування, об’єднаних територіальних громад.

Юридична група EUCON розробляє і буде впроваджувати власну методику навчання. Фахівці системи БПД та представники компанії EUCON залучатимуться в якості експертів та консультантів під час проведення спільних заходів. Керувати проєктом з боку компанії EUCON буде адвокат, партнер керівник практики земельного та аграрного права, д.ю.н., професор Анатолій Мірошниченко.

Співробітництво системи надання БПД з соціально відповідальним бізнесом забезпечить максимальну ефективність реалізації спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проєкту «Програма Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство України».