назад

Систему управління якістю безоплатної правової допомоги представлено на круглому столі

Систему управління якістю безоплатної правової допомоги представлено на круглому столі12 – 13 березня 2015 року в Києві проходить круглий стіл «Стратегічне планування, бюджет та інформаційні системи сектору юстиції», організований Міністерством юстиції за підтримки Проекту Європейського Союзу «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні».

Коло питань, які обговорювалися на круглому столі, включало зокрема стратегічне планування та управління інформаційними системами в секторі юстиції, механізми розробки та координації реформ у сфері юстиції, розроблення та прийняття спільних стратегічних рішень різними гілками влади тощо.

Заступник Міністра юстиції України Гія Гецадзе зауважив, що реформа правосуддя включає в себе не лише судову владу, а й правоохоронні органи, процедури примусового виконання судових рішень, адвокатури та безоплатної правової допомоги.

У сесії «Система управління якістю та продуктивністю: ключові параметри інституціональної спроможності та підзвітності» систему управління якістю в сфері надання безоплатної вторинної правової допомоги представив заступник директора Координаційного центру Віталій Баєв.

Участь у засіданні взяли представники Міністерства юстиції Австрії, експерти Проекту «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні», міжнародні експерти. 

Переглянути систему управління якості

Переглянути систему управління якості