назад

Тематичний флешмоб до Дня вишиванки

chornob1705Щорічно у третій четвер травня українці та друзі України в усьому світі відзначають День вишиванки – одне з найбільш самобутніх свят, присвячених розквіту української культури. За традицією, в цей день всі охочі приходять на роботу або навчання у самому пізнаваному елементі українського костюма – у вишиванці.

З метою відзначення Дня вишиванки, 16 травня 2019 року керівник Чорноба- ївського бюро правової допомоги Інна Копійка спільно з старшим інспектором Чорнобаївського районного відділу з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України Ярославою Швиденко та працівниками Чорноба- ївського районного відділу ДВС ГТУЮ у Черкаській області провели тематичний флешмоб: «Вишиванка – візитна картка України».

chornob17052В рамках заходу проведено «вуличне» інформування жителів та гостей смт. Чорнобай, яким було доведено інформацію про історію вишиванки та вручено тематичні буклети системи БПД, проекту Мін’юсту “Я маю право!” .