назад

Тренінг для тренерів для навчання адвокатів та суддів європейським стандартам прав людини

Trening NAAUНаціональна асоціація адвокатів України повідомляє, що в рамках реалізації в Україні проекту «Підвищення якості освітньої та практичної підготовки суддів та адвокатів в аспекті європейських стандартів прав людини», що здійснюється Ради Європи, оголошується конкурс на участь в тренінгу по підготовці тренерів для суддів та адвокатів по програмі, яка була розроблена в рамках реалізації проекту.

Тренінг буде присвячено підготовці тренерів з проведення навчання по окремих (некримінальних) положеннях Конвенції і відбуватиметься 11-12 грудня 2014 року у місті Києві. Час проведення тренінгу орієнтовно з 10.00 до 17.00.

Організаторами тренінгів виступають Громадська організація «Регіональний центр захисту прав людини» спільно з Українською Гельсінською спілкою з прав людини за підтримки Національної Асоціації Адвокатів України та Національної Школи суддів України.

У тренінгу можуть взяти участь адвокати, які в строк до 02.12.2014 року заповнили анкету на участь та пройшли конкурсний відбір. Анкету для заповнення можна знайти за цим посиланням.

Адвокати, що заповнять анкету та пройдуть конкурсний відбір не пізніше 05.12 2014 року, отримають повідомлення-запрошення на електронну адресу, вказану ними в анкеті, а також програму тренінгу та іншу додаткову інформацію.

Участь у тренінгу є безкоштовною, учасники забезпечуються необхідним роздатковим матеріалом. Передбачені кава-паузи та обід.

Учасникам тренінгу оплачується проїзд в обидва кінці в межах вартості купейного залізничного квитка та проживання в готелі.

З додатковими питаннями можна звертатися за телефоном до координатора проекту – Інга Моніна (+38 093 619 18 22).

Посилання на веб сторінку події