назад
19.08.15

Третім київським місцевим центром підписано угоду про співпрацю з юридичною компанією «ЮР-КОНСОЛЬ»

titul

18 серпня 2015 року Директором Третього київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юрієм Рудих проведено зустріч з представниками юридичної компанії «ЮР-КОНСОЛЬ» Ігорем Дзигарем та Олександром Зарембою. 

 


За результатами зустрічі досягнуто домовленості щодо співпраці, а саме надання юридичною компанією «ЮР-КОНСОЛЬ» на безоплатній основі консультації з пенсійного законодавства та послуг з розрахунку розміру пенсії, особам направленим Третім київським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Під час зустрічі також обговорено механізми співпраці досягнуто домовленостей щодо проведення спільних заходів з питань надання безоплатної правової допомоги громадянам.

foto 1 1283x962foto 4 1283x962foto 8 1283x962

З метою об’єднання зусиль державних установ та приватних компаній, створення умов для взаємодії на принципах соціального партнерства Третім київським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги підписано угоду про співпрацю з юридичною компанією «ЮР-КОНСОЛЬ».



 

Приєднуйтесь до офіційної сторінки Регіонального центру з надання БВПД у місті Києві у Facebook